Cirkels studentenactie 2021

Een bed voor elk kot

Slapen, het is misschien niet je meest favoriete tijdverdrijf. Wel één van de noodzakelijkste. Op tijd gaan slapen tijdens de examenperiode leidt tot betere resultaten volgens een studie van de UGent. Een nachtrust van minstens 7 uur zorgt ervoor dat de leerstof zich kan nestelen in het langetermijngeheugen. Zo ben je de dag nadien niet vergeten wat je geleerd hebt. Dat kan al eens van pas komen op een examen, niet?

Heb jij je lesje geleerd? Of je nu graag klein, twijfelt, groot of liever hoog slaapt, al deze bedden vind je bij ons.

Een bureau voor elke student

Studeren kan je maar beter aan een comfortabele bureau en bijhorende stoel. Bij Cirkels heb je heel wat opties: laat je creatieve ik helemaal los en upcycle een tafel of toch liever een traditionele bureau? Die hebben we ook. Ook voor bureaustoelen vind je bij ons heel wat tweedehands mogelijkheden.

Cirkels studentenactie 2021
Cirkels studentenactie 2021

Een fiets voor elke verplaatsing

Op zoek naar een fiets om je gemakkelijk te kunnen verplaatsen binnen de stad? Ook daarmee kunnen we helpen. Ontdek ons aanbod in de Cirkels Wonen winkels in Willebroek en Mechelen.

Zoveel om je kot mee te vullen

Voor een betaalbaar én originele kotinrichting zit je goed bij Cirkels. We hebben een groot tweedehandsgamma waarmee je kot gegarandeerd een origineel pareltje wordt.

Daarbovenop geven we 30% korting op alles op vertoon van je studentenkaart. Deze actie loopt van 1 september 2021 tot en met 2 oktober 2021, in Cirkels Wonen Mechelen & Willebroek.